קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

טאקו לודג' סלמון בגריל

טאקו לודג' סלמון בגריל
Taku Lodge סלמון בגריל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עצמות, סוכר חום חזק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל ברוטב בורבון, סלמון עם חמאה עם אגוזי לוז, ו ארוחת ערב Party Series-Part 3: Herb Basted Salmon (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, רחבה או 9-על ידי 13 אינץ ' צלחת אפייה, מערבבים סוכר חום, יין, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יש לשטוף דגים ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מוסיפים למרינדה ופונים למעיל. כיסוי וצינה במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
הרם סלמון ממרינדה ולהעביר למחבת אפייה 12 על ידי 17 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
יוצקים מרינדה למחבת 1 1/2-עד 2-ליטר על חום בינוני-גבוה; מוסיפים חמאה ומערבבים עד החמאה נמסה תערובת הוא רותח, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
שכב סלמון, צד עור למטה, על גריל משומן בנדיבות על מיטה מוצקה של גחלים חמים בינוני או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מברשת דגים בנדיבות עם הבסטה; סגור מכסה אם באמצעות גריל גז. מבשלים עד חתיכות סלמון משחימים היטב על הקרקעית, 3 1/2 עד 4 דקות (לשמור בקבוק תרסיס מלא במים נקיים על היד כדי spritz כל התלקחויות). עם מרית רחבה, בזהירות להפוך חתיכות; מברשת צמרות עם baste ולהמשיך לבשל, basting לעתים קרובות, עד הסלמון הוא רק אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 5 עד 6 דקות יותר. זרוק כל בסיס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מעבירים סלמון למגש חם או צלחות ומקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב