טאקו לודג' סלמון בגריל
Taku Lodge סלמון בגריל נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עצמות, סוכר חום חזק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו צלעות חזיר כפריות בגריל עם אפרסקים בגריל ברוטב בורבון, סלמון עם חמאה עם אגוזי לוז, ו ארוחת ערב Party Series-Part 3: Herb Basted Salmon (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, רחבה או 9-על ידי 13 אינץ ' צלחת אפייה, מערבבים סוכר חום, יין, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד הסוכר מומס.
מוסיפים למרינדה ופונים למעיל. כיסוי וצינה במשך 1 עד 2 שעות.
הרם סלמון ממרינדה ולהעביר למחבת אפייה 12 על ידי 17 אינץ'.
יוצקים מרינדה למחבת 1 1/2-עד 2-ליטר על חום בינוני-גבוה; מוסיפים חמאה ומערבבים עד החמאה נמסה תערובת הוא רותח, 4 עד 5 דקות.
שכב סלמון, צד עור למטה, על גריל משומן בנדיבות על מיטה מוצקה של גחלים חמים בינוני או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות).
מברשת דגים בנדיבות עם הבסטה; סגור מכסה אם באמצעות גריל גז. מבשלים עד חתיכות סלמון משחימים היטב על הקרקעית, 3 1/2 עד 4 דקות (לשמור בקבוק תרסיס מלא במים נקיים על היד כדי spritz כל התלקחויות). עם מרית רחבה, בזהירות להפוך חתיכות; מברשת צמרות עם baste ולהמשיך לבשל, basting לעתים קרובות, עד הסלמון הוא רק אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך כדי לבדוק), על 5 עד 6 דקות יותר. זרוק כל בסיס שנותר.
מעבירים סלמון למגש חם או צלחות ומקשטים עם פלחי לימון.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.