טאקו שרימפס מוקרם
גשו לסופר וקנו טאקו bellâ ® מופחת נתרן טאקו לערבב תיבול, שרימפס, חלב ארבע גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם אטריות עם אבוקדו מוקרם עם אטריות עם טאקו ליים שרימפס בגריל, סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו מטבל טאקו קרמי.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 5 דקות. מערבבים שרימפס; לבשל 3 עד 4 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים Neufchatel, חלב ותיבול טאקו לערבב עד מעורבב.
מוסיפים לתערובת שרימפס; מערבבים. לבשל 2 דקות. או עד Neufchatel נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן.
תערובת שרימפס כפית על טורטיות; העליון עם שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.