טירמיסו איטלקי
המתכון Tiramisu Italiano יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-47 דקות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan טבעית, ladyfingers, marsala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו טירמיסו איטלקי, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו עוף איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
הוסף 1/3 כוס של marsala ולהמשיך לטאטא עד התערובת היא עבה והכפילה נפח. זהו בעצם zabaglione.
הסר מהחום. מערבבים את mascarpone עד מעורבב לחלוטין.
בקערה צוננת, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת mascarpone, כדי להבהיר.
בסיר קטן, לשלב אספרסו, שוקולד, רום, וניל, הנותרים 2 כפות marsala.
חום בעדינות, ומערבבים להמיס את השוקולד. לאחר מכן, לצנן את התערובת כדי לקרר אותו, כ -15 דקות. לטבול במהירות כל ladyfinger בתערובת הקפה הצונן ולסדר שכבה אחת על 9 על 13 אינץ תבנית אפייה זכוכית. אין להשרות את העוגיות או שהם יהיו לחים מדי.
מורחים 1/2 קרם mascarpone באופן שווה עם מרית על גבי ladyfingers טבל. חזור עם שכבה שנייה של ladyfingers טבל הנותרים קרם mascarpone.
מפזרים למעלה עם אבקת קקאו. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה.