המתכון טלה טיקה מסאלה יכול לספק את התשוקה ההודית שלך על 1 שעה ו -15 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 387 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 18 אוהדים. אם יש לכם צ'ילה סראנו, זרעי כוסברה, זרעי חרדל חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הזרעים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל כמו קינוח. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. הציון הזה מוצק. נסו טלה וחציל טיקה מסאלה, פאניר טיקה מסאלה (סנג'ייב קאפור), איך מכינים פאניר טיקה מסאלה, ו פאניר טיקה מסאלה (איך מכינים פאניר טיקה מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, עיתון, שמן צמחי, פחם גוש טבעי של 4 קילו ושיפודי מתכת
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכת
3
שלב 1 כף מהגראם מסאלה, 1 כפית מהמלח, הכמון, הכוסברה והפלפל בשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר. אוטמים ומנערים את השקית לשילוב.
מוסיפים את היוגורט לשקית, אוטמים ומעכים לציפוי. מקררים את השקית במיכל הוכחה דליפה במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
6
מפזרים 4 עד 5 חתיכות עיתון עם שמן צמחי ומכניסים לתחתית מתנע ארובת פחם. ממלאים את הארובה במחצית הפחם ומדליקים את העיתון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
7
כאשר הפחם מכוסה קלות באפר אפור, שפכו אותו בזהירות על הסורג התחתון של גריל הקומקום והתפשטו בצורה אחידה. למעלה עם הפחם הלא מואר שנותר, מתפשט באופן שווה כדי לא לחנוק את הפחם המואר. מניחים את הסורג השני בקומקום ומכסים עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
בינתיים מחממים את השמן הצמחי במחבת מטגן צדדית ישרה בגודל 12 אינץ ' מעל בינוני-גבוה, עד שהוא מנצנץ וכמעט מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הבצל וכפית המלח שנותרה, ומבשלים עד שהבצל משחים בקצוות, 11 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר והצ' ילה. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהבצל מתרכך ומשחים לחלוטין, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מפזרים את כף הגראם מסאלה הנותרת ומערבבים מספר פעמים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
11
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם צמצמו מעט והעמיקו בצבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מוציאים את הטלה מתערובת היוגורט ומשאירים כמה שיותר יוגורט על הבשר. השחילו את נתחי הטלה, 1/4 אינץ ' זה מזה, על השיפודים. צולים עד שהיוגורט חרוך או מושחר מעט, כ -2 דקות מכל צד.
מעבירים לקערת הגשה, מקשטים בנענע או כוסברה ומגישים מעל אורז בסמטי.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
שלב את כל הזרעים, גרגרי הפלפל, הציפורן, הצ 'ילה והקינמון במחבת ברזל יצוק בגודל 8 אינץ' על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, מזיזים את התבנית ללא הרף, עד שמריחים את קליית הכמון, בערך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
מוציאים את התערובת לצלחת ומורחים לצינון למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
לאחר שהתקרר, מוסיפים את התערובת הקלויה ואגוז המוסקט למטחנת תבלינים. תהליך עד אבקה בסדר נוצר, כ 1 דקה. השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום עד 1 חודש.
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוז ' י נוצץ הם אפשרויות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
להקת קאדר של אבנים גרונר ולטלינר
באופן ארומטי, יין זה מוביל עם קצה הדרים מלוח עם גווני אדמה שיש בהם רמזים אקזוטיים לתבלינים בצפון אפריקה. משם יש עומק של יסמין ופירות טרופיים יפהפיים המונעים על ידי הדרים, המזכירים סחיטת טריז ליים מעל פרי פפאיה חתוכה למחצה. אתה לא יכול להסתיר את מרכיב האשכוליות הבשל כל כך נוכח שלעתים קרובות אנו מכנים שפריץ...סודה האשכוליות הידועה לשמצה. זהו יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של התלהבות ואנרגיה על החיך. בסיס של הדרים מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים באשכולית שכולם מובילים לגימור חריף מלוח ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גררננר, בהיר, רענן ותוסס יחד עם מרקם ומלא המציג את מה שמייחד את היינות הלבנים של עמק עדנה.