טקסס בריסקט
המתכון טקסס בריסקט מוכן בערך 7 שעות ו-15 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון יהודי. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לכם בשר בקר, רוטב סטייק, טעם עשן נוזלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט, טקסס בריסקט, ו טקסס בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחבת צלייה רדודה עם רדיד אלומיניום.
מניחים את חזה הבקר על נייר הכסף. מערבבים יחד את רוטב הסטייק, עשן נוזלי, וקטשופ.
יוצקים חצי מהתערובת על חזה הבקר, ואז הופכים את הבשר, ושופכים רוטב על הצד השני. לעטוף בחוזקה בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום. מקררים לפחות 24 שעות.
מחממים התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
תן לצלי לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן שהתנור מתחמם כדי להוריד חלק מהקור.
אופים במשך 6 או 7 שעות בתנור שחומם מראש. אתה יכול להשאיר אותו עוד יותר אם אתה הופך את התנור עד 200 מעלות F (95 מעלות C).
הסר חזה מהתנור, ופרוס על פני התבואה. חזור למחבת הצלייה, ומגיש עם רוטב.