יצירות תפוח מסוכר
אם יש לכם תפוחים טעימים, מים, קישוטים: בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו עוד יצירה של חברתי ויקי: כרובית עם קונפטי אדום, ירוק ושחור, פטוצ'יני עוף רזה ברוטב אלפרדו / קפיר יצירות, ו עוגת תפוח מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים יבשים. הכנס ענף עץ או מקל מלאכה לתוך גזע של תפוחים; להפריש.
מערבבים קרמל ומים בסיר כבד. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד קרמל להמיס.
לטבול תפוחים בתערובת קרמל, מכסה תפוחים לחלוטין. (תערובת קרמל כפית על כתמים חשופים, במידת הצורך.) לגרד קרמל עודף מתחתית תפוחים; תחתית רול בוטנים קצוצים, פירורי שוקולד לבנים, או סוכריות שונות. לקשט מקלות מלאכה עם סרט, אם תרצה.
מניחים תפוחים על נייר שעווה מצופה ספריי בישול. לאחסן במקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר קרמל כדי לרכך.