קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ירוק פאטוש

ירוק פאטוש
גרין פאטוש הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך גרידת ליים, צ'ילי ארוך, חסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. ירוק פאטוש, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
2
שים את הבצל הירוק ופרוסות צ ' ילה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
להשליך את העלים החיצוניים של החסה ולאחר מכן לקרוע אותו לחתיכות, הוספת הקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטאטא את גרידת הסיד ומיץ ושמן בקערה קטנה או קנקן ולהוסיף קומץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
5
פתח את פיתות לחם עד לאורכים, כך שיש לך 4 חצאים דקים מאוד, ולהניח אותם על תבנית אפייה. טוסט אותם בתנור במשך כ 5 דקות כדי לתת להם קצת מחנק; הם יהפכו צבע חום זהוב, אבל לפקוח עין עליהם כפי שהם עלולים לשרוף. קח את פיתות הלחם החוצה ולהשאיר אותם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
6
תחצי את האבוקדו, תסירי את האבן ואז תשתמשי בכפית, תוציאי חתיכות אבוקדו על קערת החסה. שמלת הסלט עם ליים ורוטב שמן ולהוסיף את רוב עשבי תיבול קצוצים לפני הטלת עם הידיים לשלב. חותכים עם מספריים או לשבור את לחם פיתה פריך עם הידיים לתוך משולשים מחוספסים, ולהוסיף את רוב החלקים לסלט ולזרוק שוב לפני decanting לקערה או מגש הגשה. לפזר עם עשבי תיבול הנותרים ופיתה קלוי.
מרכיבים שתצטרך