קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עם פטריות בר

כבד עם פטריות בר
מתכון כבד עם פטריות בר יכול להיעשות בערך 1 שעה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם כפול, שמן זית, תימין sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מחבת גדולה על חום גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את נוטף או שומן חזיר. כאשר נמס, להוסיף את הכבד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
תן לכבד חום היטב בכל צד, מפזר אותו עם כמה תיבול כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
כבדכבד
4
כאשר הכבד הוא השחמה, להעביר אותו פח צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
מפזרים אותו עם שאלות ולשים אותו בתנור במשך 20-25 דקות. כאשר הכבד מוצק למגע, או רושם 55C על מדחום בישול חשמלי בחלקו העבה ביותר, להסיר אותו מהתנור ולהגדיר אותו לנוח במקום חם, מכוסה קלות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בעוד הכבד מבשל, להכין את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כבדכבד
7
מברשת אותם כדי להסיר כל חצץ או אדמה.
8
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית או החמאה. מבשלים את הפטריות עם קצת תיבול, כך שהם חומים קצת וכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל עד הפטריות להתחיל לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ומרווה. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן מוסיפים את היין שרי ולבן.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להפוך את החום גבוה ומרתיחים את המיצים כך שהם להפחית בחצי.
11
הוסף את המניה וחזור. כאשר המיצים במחבת מופחתים מעט מעובה, מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב. לטעום את המיצים ולתקן את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
כאשר הכבד נח, לחתוך אותו דק לשרת מיד, עם ראגו פטריות, על צלחות חמות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כבדכבד