כבד עם פטריות בר
מתכון כבד עם פטריות בר יכול להיעשות בערך 1 שעה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם כפול, שמן זית, תימין sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : כבד עגל מרווה ותימין עם פטריות בר ופנצ'טה, אורז בר מלית עם פטריות בר, ו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים מחבת גדולה על חום גבוה, וכאשר חם, מוסיפים את נוטף או שומן חזיר. כאשר נמס, להוסיף את הכבד.
תן לכבד חום היטב בכל צד, מפזר אותו עם כמה תיבול כפי שהוא מבשל.
כאשר הכבד הוא השחמה, להעביר אותו פח צלייה.
מפזרים אותו עם שאלות ולשים אותו בתנור במשך 20-25 דקות. כאשר הכבד מוצק למגע, או רושם 55C על מדחום בישול חשמלי בחלקו העבה ביותר, להסיר אותו מהתנור ולהגדיר אותו לנוח במקום חם, מכוסה קלות.
בעוד הכבד מבשל, להכין את הפטריות.
מברשת אותם כדי להסיר כל חצץ או אדמה.
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית או החמאה. מבשלים את הפטריות עם קצת תיבול, כך שהם חומים קצת וכל הנוזל מתאדה.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל עד הפטריות להתחיל לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ומרווה. מערבבים יחד היטב, ולאחר מכן מוסיפים את היין שרי ולבן.
להפוך את החום גבוה ומרתיחים את המיצים כך שהם להפחית בחצי.
הוסף את המניה וחזור. כאשר המיצים במחבת מופחתים מעט מעובה, מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב. לטעום את המיצים ולתקן את התיבול במידת הצורך.
כאשר הכבד נח, לחתוך אותו דק לשרת מיד, עם ראגו פטריות, על צלחות חמות.