כבד קצוץ יהודי הונגרי של ואל
המתכון של כבד קצוץ יהודי הונגרי של Val מוכן תוך כ-45 דקות והוא בהחלט אופציה מדהימה ללא גלוטן לאוהבי אוכל מזרח אירופאי. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. תמורת $1.0 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 8. 20 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ביצים קשות, פטרוזיליה, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 96%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כבד קצוץ, כבד קצוץ וכבד קצוץ.
הוראות
במחבת גדולה מחממים שמן וחמאה על אש בינונית גבוהה.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא רך למדי.
מוסיפים כבדי עוף ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב תכוף. כשהכבדים מבושלים (כבר לא ורודים בפנים והמיצים צלולים), מסירים את הכבדים והבצל מהאש ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מועכים כבדים עם מועך תפוחי אדמה. תצטרך להשתמש באצבעות שלך, להסיר את הממברנות תוך כדי (הכבדים יהיו די עסיסיים; הקפד להשאיר את המיץ). בקערה נפרדת מועכים את הביצים ומוסיפים לכבד.
מוסיפים את הבצל הגולמי המגורר או הקצוץ דק ואת הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים הכל יחד. תערובת הכבד עדיין צריכה להיות חמימה, ותבשל מעט את הבצלים. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לפחות 1 כף פפריקה (עוד אם רוצים, או אם אתם הונגריים!).
מוסיפים 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
מערבבים היטב בעזרת כף גדולה ומכניסים למקרר לשעה עד שעתיים.
מניחים עלי חסה על צלחות, מעליהם כבד קצוץ ומפזרים בנדיבות פפריקה ו-1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה.
מקשטים עם ענפי פטרוזיליה טרייה. תהנה!