כוסות מסקארפונה ערמונים
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם לקשט: קקאו, קרם fraîche, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו כוסות חסה ערמון ביזון ומים, Mascarpone דלעת מוס כוסות, ו כוסות מוס מריברי מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים אבקת סוכר mascarpone במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 1 דקה. מערבבים ערמון להפיץ ו frache crme. ממלאים כוסות אספרסו קטנות או מנות אחרות; מקשטים, אם תרצה בכך.
מגישים מיד, או צמרמורת, הסרת מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.
* התפשטות ערמונים זמינה ברוב הסופרמרקטים. אם אתה לא יכול למצוא אותו, בדוק בשוק גורמה המקומי שלך או להזמין ב igourmet.com.
מילון מונחים. יבול מאוחר: יין מענבים שנותרו על הגפן במשך שבועות לאחר זמן הקציר הרגיל, המאפשר לענבים להבשיל למתיקות נוספת.