כופתאות קימצ'י יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 40. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. אם יש לך אטריות ורמיצ'לי, כרוב נאפה קמחי, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות), ו כופתאות חזיר וקימצ'י.
הוראות
1
מניחים טופו על צלחת נייר מצופה מגבת. למעלה עם מגבת נייר שנייה ומניח צלחת על גבי. אפשר לנקז במשך 15 דקות. עם האצבעות שלך, לשבור את טופו עד שהוא דומה גבינת פטה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר קטן, להביא מים 1 ליטר לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף אטריות, כיסוי, ולתת תלול עד אטריות מתרככות, כ 5 דקות. אטריות קוצצים דק (אתה צריך על 1/2 כוס אטריות קצוצות).
כדי למלא כופתאות, מניחים כ 2 כפיות מילוי במרכז עטיפה אחת. להרטיב עם קצה אצבע רטוב, ואז לקפל ולאטום על ידי crimping הקצוות. הגדר כופתה שנוצרה על גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. שמור עטיפות unfilled תחת מגבת מטבח לחה כדי למנוע ייבוש. הערה: כופתאות נוצרו בשלב זה ניתן לאחסן מכוסה במקרר עד 1 יום. עבור אחסון לטווח ארוך, להקפיא כופתאות על מגש (לא מאפשרים להם קשה במהלך הקפאה או שהם ידבקו זה בזה), להסיר פעם קפואה, ולאחסן במקפיא בתיק מקפיא רוכסן נעילה במשך עד 3 חודשים.
6
כדי לבשל, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה מתגלגלת בסיר מלאי.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף dupmling ans להרתיח עד העורות הם רק שקוף, 4 עד 6 דקות.
8
הסר כופתאות ממים עם כפית מחוררת או עכביש ומגישים מיד עם רוטב סויה וחומץ, אם תרצה.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.