כרוב בלושקה או כרוב ואטריות
כרוב בלושקן או כרוב אטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, כרוב, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, כרוב ואטריות, ו כרוב ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים אטריות ביצים וחוזרים לרתיחה. מבשלים אטריות נחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 5 דקות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה או ווק על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד השחמה, כ 8 דקות.
מבשלים ומערבבים כרוב לתוך בצל עד כרוב נבול, עוד 5 עד 8 דקות.
מערבבים בעדינות אטריות מבושלות לתערובת כרוב; מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.