כרוב ניצנים מוקפץ
כרוב ניצנים מוקפץ דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך חומץ יין אורז מתובל, מים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים, בשר בקר וכרוב ניצנים מוקפץ, ו בקר וכרוב ניצנים מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים על חום בינוני-גבוה, ומוסיפים את השום ואת הבצל הירוק; מערבבים ומבשלים דקה אחת.
מוסיף את כרוב הניצנים, הופך אותם לקצץ בצד למטה. מבשלים עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את פלפל אדום, פטריות, תירס התינוק, ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים ואת מירין ומכסים בחוזקה. להפחית את החום ולבשל עד כרוב ניצנים הם במכרז אבל לא overdone, על 5 דקות. (
להוסיף קצת יותר מים במידת צורך.)
הסר את המכסה והוסף את רוטב הסויה וחומץ יין אורז. לבשל ולבחוש במשך כדקה אחת.
מוסיפים עוד רוטב סויה או חומץ יין אורז לפי הטעם ומגישים חם.