כרובית צ'דר
כרובית צ'דר דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך קמח, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו כרובית צ'דר, מרק צ'דר-כרובית, ו אפיית צ'דר כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים כרובית בסל קיטור מעל מים רותחים. מכסים ואדים 10 דקות או עד פריך במכרז.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 2 ליטר.
ממיסים חמאה ברוטב כבד-מחבת על אש נמוכה; לטאטא בקמח, לטאטא עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מוסיפים גבינה ואת 4 המרכיבים הבאים, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים ב 1 1/2 כוסות בצל מרוסק.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
מפזרים עם בצל כתוש הנותרים, ואופים 5 דקות יותר.