כריך איטלקי שכבתי
כריך איטלקי שכבתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 323 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פסטו בזיליקום, לחם פוקצ'ה עגול, עלי חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: טבילה איטלקית בשכבות, כריך שכבתי מקסיקני, ו כריך חם שכבתי.
הוראות
חותכים פוקאצ ' ה אופקית לשניים.
מורחים פסטו על שני הצדדים לחתוך של פוקצ ' ה.
שכבה סלמי, חסה, עגבניות, טורקיה וגבינה על החלק התחתון של פוקצ 'ה; להוסיף העליון של פוקצ' ה. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה כדי למזג טעמים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון