כריך קובני לעטוף
לעטוף כריך קובני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 77 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 772 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, כמון הקרקע, חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני, ו כריך קובני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בבלנדר מערבבים את מיץ הלימון, מיץ הליים, השום, הכוסברה, המלח והכמון, עד לקבלת תערובת אחידה ונוצרת משחה.
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה ומשפשפים את העיסה על כל החזיר.
מכניסים את תבנית הצלייה לתנור וצולים את החזיר למשך 4 שעות.
מוציאים את החזיר ומניחים לשבת 10 דקות. פעם קצת מקורר, באמצעות 2 מזלגות, למשוך את חזיר לגזרים.
מחממים את הטורטיות על הכיריים למשך 30 שניות מכל צד.
מורחים חרדל על כל טורטיה מחוממת, מוסיפים מעט חזיר משוך, פרוסת חזיר, פרוסת גבינה שוויצרית, מעט חמוצים, חסה ופרוסת עגבנייה. עוטפים את הטורטייה ומגישים.