כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו בירה שחורה
המתכון כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו בירה שחורה מוכן בערך 10 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה עיקרית זו כוללת 394 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם לחמניות קייזר, שום, צלי סינטה חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו כריכי עוף משוכים עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, כריכי בקר ברביקיו בירה שחורה לבישול איטי, ו רוטב ברביקיו בירה שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלי ב -3 קט. סיר איטי.
מוסיפים את הבצל, השום ו -1 כוס בירה שחורה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 9-10 שעות או עד שהבשר רך.
בסיר קטן שלבו את רוטב הצ ' ילי, רוטב הפלפל החריף ובירת השורש שנותרה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20-25 דקות או עד להסמכה.
מוציאים בשר מכיריים איטיות; מצננים מעט. מחק מיצי בישול. לגרוס חזיר עם שני מזלגות ולחזור לבישול איטי. מערבבים ברוטב ברביקיו. מכסים ומבשלים על אש נמוכה למשך 30 דקות או עד שהם מחוממים.