קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כריכי סטייק וחומוס

כריכי סטייק וחומוס
כריכי סטייק וחומוס הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כריכי חומוס קלאב, כריכי חומוס לבש, ו כריכי חומוס פירה חומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה. לזרוק את הבצל, פלפלים בננה ו 1/3 כוס מיץ החמוצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בננה פלפלבננה פלפל
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
קערהקערה
2
לטאטא את החומוס עם 3 עד 4 כפות מים בקערה אחרת עד חלקה ו pourable.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות בגודל ביס. לזרוק עם הנותרים 3 כפות מיץ חמוץ, 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
שמן זיתשמן זית
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
4
מברשת את הפיטות בצד אחד עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל, צד משומן למטה, עד קלוי קלות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר את הפיטות מהגריל ומעל עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מסננים את הבצל והפלפלים; מחלקים באופן שווה בין הפיטות. למעלה עם החסה וטפטוף עם רוטב החומוס. למעלה עם רוטב חריף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
חסהחסה
פלפליםפלפלים
חומוסחומוס
בצלבצל
פיתהפיתה
רוטברוטב
7
מחממים גריל או מחבת גריל גבוה. דופק את הזיתים, שאלוט, שום, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, 2 כפות שמן זית ומיץ של 1/2 לימון במעבד מזון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
שוםשום
זיתיםזיתים
מיץמיץ
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
8
לנקב את הסטייק בכל רחבי עם מזלג ומתבלים עם מלח ופלפל. לשפשף 1 כף גדושה תערובת זית על כל הסטייק, ולאחר מכן להפריש, על 10 דקות. בינתיים, לזרוק את תערובת הזית הנותרת עם עגבניות, פטרוזיליה, הנותרים 2 כפות שמן זית ואת המיץ של לימון 1/2 הנותרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
מיץמיץ
לימוןלימון
זיתיםזיתים
סטייק.סטייק.
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
גריל הסטייק עד שחום בצד אחד, כ -7 דקות. להעיף ולבשל על 7 דקות יותר עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
10
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
חתוך לשניים; להזמין חצי עבור כריכי סטייק (מימין). חותכים דק את הסטייק שנשאר כנגד התבואה וממרח טפנד זיתים-עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
סטייק.סטייק.

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפלי בננה כבושים פרוסים, בתוספת מיץ 1/2 כוס מהצנצנתפלפלי בננה כבושים פרוסים, בתוספת מיץ 1/2 כוס מהצנצנת907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק צלעסטייק צלע596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה בערךפטרוזיליה טרייה קצוצה בערך1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה1פיינטעגבניות ענבים, לרבעיםעגבניות ענבים, לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולעניםזיתים מגולענים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי1לימון, חצוילימון, חצוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4פיתות ללא כיס (רצוי מחיטה מלאה)פיתות ללא כיס (רצוי מחיטה מלאה)1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות8עלי חסה, פרוסים דקעלי חסה, פרוסים דק1sprigרוזמרי, עלים מופשטיםרוזמרי, עלים מופשטים1( חצילים)שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק