כריכי סטייק וחומוס הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כריכי חומוס קלאב, כריכי חומוס לבש, ו כריכי חומוס פירה חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה. לזרוק את הבצל, פלפלים בננה ו 1/3 כוס מיץ החמוצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בננה פלפל
מלפפון חמוץ מיץ
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
קערה
2
לטאטא את החומוס עם 3 עד 4 כפות מים בקערה אחרת עד חלקה ו pourable.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות בגודל ביס. לזרוק עם הנותרים 3 כפות מיץ חמוץ, 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלפפון חמוץ מיץ
שמן זית
דגנים
סטייק.
4
מברשת את הפיטות בצד אחד עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל, צד משומן למטה, עד קלוי קלות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
פיתה
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר את הפיטות מהגריל ומעל עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מסננים את הבצל והפלפלים; מחלקים באופן שווה בין הפיטות. למעלה עם החסה וטפטוף עם רוטב החומוס. למעלה עם רוטב חריף, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
חסה
פלפלים
חומוס
בצל
פיתה
רוטב
7
מחממים גריל או מחבת גריל גבוה. דופק את הזיתים, שאלוט, שום, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום, 2 כפות שמן זית ומיץ של 1/2 לימון במעבד מזון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
שמן זית
רוזמרין
שאלות
שום
זיתים
מיץ
לימון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת גריל
גריל
8
לנקב את הסטייק בכל רחבי עם מזלג ומתבלים עם מלח ופלפל. לשפשף 1 כף גדושה תערובת זית על כל הסטייק, ולאחר מכן להפריש, על 10 דקות. בינתיים, לזרוק את תערובת הזית הנותרת עם עגבניות, פטרוזיליה, הנותרים 2 כפות שמן זית ואת המיץ של לימון 1/2 הנותרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עגבנייה
פטרוזיליה
מיץ
לימון
זיתים
סטייק.
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
גריל הסטייק עד שחום בצד אחד, כ -7 דקות. להעיף ולבשל על 7 דקות יותר עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
חתוך לשניים; להזמין חצי עבור כריכי סטייק (מימין). חותכים דק את הסטייק שנשאר כנגד התבואה וממרח טפנד זיתים-עגבניות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.