קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כריכי עוף אלפרדו

כריכי עוף אלפרדו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, כריכי עוף אלפרדו עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם רוטב אלפרדו, אבקת שום, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. עוף אלפרדו, עוף אלפרדו, ו עוף אלפרדו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את התיבול האיטלקי, המלח והפלפל; מפזרים מעל עוף. במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או שמדחום בשר קורא 170 א.ק., ומעליו רצועות פלפל אדום במהלך 3 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את החמאה, הפטרוזיליה, אבקת הבצל ואבקת השום; מברישים מעל דפנות הלחמניות החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה לא משומנת. לצלות 4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
על כל תחתית רול, שכבה 1/4 כוס תרד, 1 כף רוטב אלפרדו, חצי חזה עוף ועוד כף רוטב אלפרדו. החלף צמרות רול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.