פנקייק ריקוטה עם תפוחים קינמון דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 303 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מרהיב של 27%. נסו לביבות ריקוטה לימון עם תפוחים מוקפצים, פנקייק שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון, ו לביבות תפוחי אדמה עם תפוחי קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר גדול מבשלים תפוחים בחמאה על אש בינונית במשך 6-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מפזרים 1/2 כוס סוכר וקינמון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
סוכר
3
בקערה גדולה משלבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת שלבו את הגבינה, החלב, החלמונים, קליפת הלימון, המיץ ושאר הסוכר. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לאיחוד. בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חלבונים
קליפת לימון
חלמון ביצה
גבינה
קמח לכל מטרה
מיץ
סוכר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את הבלילה ב-1/4 כוסות על מחבת חמה משומנת; הופכים כשנוצרות בועות מעל. מבשלים עד שהצד השני מזהיב.