לזניה גבינה ללא אפייה
No-Bake Cheesy Skillet לזניה היא מנה ים תיכונית עיקרית. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 379 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם פלפל חריף ובצל, תיבול, אטריות ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 56% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה קלה צ'יזי מחבת , לזניה נקניק גבינה ולזניה קלה גבינת ירקות .
הוראות
במחבת בגודל 12 אינץ', מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שאינה ורודה יותר; לנקז.
מערבבים פנימה 2 כוסות מים ואת כל שאר המרכיבים מלבד גבינה ובזיליקום.
מחממים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם.
להפחית את החום לבינוני; מבשלים ללא מכסה כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה רכה.
מסירים מהאש; מפזרים גבינה. מכסים, מניחים לעמוד 2 עד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.