קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

לזניה גבינה ללא אפייה

לזניה גבינה ללא אפייה
No-Bake Cheesy Skillet לזניה היא מנה ים תיכונית עיקרית. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 379 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם פלפל חריף ובצל, תיבול, אטריות ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 56% , המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה קלה צ'יזי מחבת , לזניה נקניק גבינה ולזניה קלה גבינת ירקות .

הוראות

1
במחבת בגודל 12 אינץ', מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה 5 עד 7 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שאינה ורודה יותר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
להקפצה, ולהקפצה, ו
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
2
מערבבים פנימה 2 כוסות מים ואת כל שאר המרכיבים מלבד גבינה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות אטריות מיני לזניה (מאפלדה) לא מבושלות או אטריות ביצים בינוניות3 כוסות אטריות מיני לזניה (מאפלדה) לא מבושלות או אטריות ביצים בינוניות
אטריות מיני לזניה (מאפלדה) לא מבושלות או אטריות ביצים בינוניותאטריות מיני לזניה (מאפלדה) לא מבושלות או אטריות ביצים בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מחממים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם.
4
להפחית את החום לבינוני; מבשלים ללא מכסה כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסירים מהאש; מפזרים גבינה. מכסים, מניחים לעמוד 2 עד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.