לזניה עוף שמנת
לזניה עוף שמנת עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 252 קלוריות . מתאים ל-12 מנות. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פלפל קאיין, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 58% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה עוף שמנת , לזניה עוף שמנת ולזניה עוף שמנת .
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת מרקם חלק.
טורפים פנימה את המרק, רוטב עגבניות, גבינת פרמזן, שום, חרדל, בזיליקום, אגוז מוסקט וקאיין. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מורחים 1/4 כוס רוטב לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מניחים בצד 1 כוס רוטב. מערבבים עוף ועגבניות לרוטב הנותר.
שכבו ארבע אטריות וחצי מתערובת העוף בתבנית אפייה. חזור על שכבות. למעלה עם האטריות הנותרות; למרוח ברוטב שמור.
מפזרים גבינת צ'דר ופפריקה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד שהוא מבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brancaia Chianti Classico Riserva. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-38 דולר.
Brancaia Chianti Classico Riserva
קיאנטי קלאסיקו ריזרווה זו מציגה ניחוחות של פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים על החך. ליין זה, המעוצב מענבי הסנג'ובזה המשובחים ביותר משניים מכרמי האחוזה שלנו, ברנקאיה ואחוזת פופי, יש יין זה בעל צבע צפוף, אדום-אודם וסיומת ארוכה וארומטית. תערובת: 80% סנג'ובזה, 20% מרלו