קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

לזניה פטריות בעבודת יד

לזניה פטריות בעבודת יד
לזניה פטריות בעבודת יד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו קרמל לעיס חלבי / קזאין בעבודת יד, לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הקמח והסולת את קערת המיקסר החשמלי עם חיבור ההנעה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, המלח והחלמון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריותזנים של פטריות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח ואת סולת במשך 1 דקה, ואז לשפוך בתערובת הביצים ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים עוד מים, 1 כף בכל פעם, עד שבצק הפסטה מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוציאים את הבצק מהמיקסר ועוטפים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תנו לנוח 15 דקות. בעזרת גליל פסטה מרדדים את הבצק ליריעות דקות, לפי הוראות מכונת הפסטה, וחותכים את הסדינים למלבנים בגודל 2 על 4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
אבק את ריבועי הפסטה קלות בסולת והניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 2 ימים
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מניחים את החלב, החומץ והמלח לסיר גדול עם תחתית עבה על אש בינונית. מביאים את התערובת ל 185 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ללא ערבוב, תן להתבשל במשך 20 דקות. מניחים מסננת מעל קערה או מיכל גדול שאינו מגיב ומרפדים מסננת בבד גבינה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוציאים את תערובת החלב מהחום ומכניסים בעדינות לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
4
בואו לנקז במשך 20 דקות. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש. יישמר עד שבוע. כאשר מוכנים לשימוש בריקוטה, הקפידו לשמור את מי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית והבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
קולים את הבצל עד לשקיפות, ואז הוסיפו את השום. מבשלים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
קולים את הפטריות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
5
מוסיפים את הציר, המנגולד השוויצרי והחמאה. טועמים ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. שמור על פטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Chard שוויצריChard שוויצרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
להגשה: הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה והוסיפו את ריבועי הפסטה. מבשלים את הפסטה רק לאל דנטה ומוסיפים מיד לתערובת הפטריות החמה. לזרוק למעיל. טועמים ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
על כל צלחת יוצרים תלולית של פסטה ופטריות חופפות, מעליה כף ריקוטה טרייה ומקשטים בעלה דפנה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
לפי עוגהלפי עוגה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם1זנים של פטריותזנים של פטריות1השארמפרץ טרי, לקישוטמפרץ טרי, לקישוט4ציפורןשום, טחוןשום, טחון8ריבס, קצוץ טרי או קפואמיץ לימוןמיץ לימון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן2חבילות פטריות פראיות או מעובדות אקזוטיות, מנוקות ופרוסותחבילות פטריות פראיות או מעובדות אקזוטיות, מנוקות ופרוסות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסולת, ועוד לאבקסולת, ועוד לאבק1חבורהמנגולד שוויצרי, עלים וגבעולים קצוציםמנגולד שוויצרי, עלים וגבעולים קצוצים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חומץ מזוקק לבןחומץ מזוקק לבן85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1גלוןחלב אורגני מלאחלב אורגני מלא