לזניה פסטו קלה
לזניה פסטו קלה דורשת בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 91 גרם של שומן, וסך הכל 1363 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פסטו, פרמזן, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 16 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה אל פסטו, לזניה עם טונאן ופסטו, ו לזניה טרייה עם פסטו.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מניחים את פסטו, חצי מסקרפונה ו 250ml מים (או מלאי ירקות אם יש לך קצת) במחבת.
לחמם ולערבב עד חלקה מבעבע.
מוסיפים את התרד והאפונה ומבשלים עוד כמה דקות עד שהתרד נבול והאפונה מופשרת.
מוסיף את עשבי תיבול ועונה.
מניחים שליש תערובת פסטו לתוך צלחת אפייה בערך 18 x 25cm. למעלה עם 4 גיליונות לזניה, ואז לחזור עם 2 שכבות יותר של רוטב ויריעות לזניה, גימור עם שכבה של פסטה.
מערבבים מספיק חלב לתוך המסקרפונה הנותרים כדי להפוך את עקביות רוטב לבן, עונה, ואז לשפוך מעל.
מפזרים את הפרמזן וצנוברים.
אופים במשך 35-40 דקות עד חום זהוב על גבי מבעבע סביב הקצוות. פיזור על עלי בזיליקום שמורים ומגישים עם סלט ירוק, אם אתה רוצה.