לזניה תרד גבינה
לזניה תרד גבינה דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו בייקון קנדי, גבינת ריקוטה, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה תרד גבינה, רולאפים לזניה תרד גבינה, ו לזניה תרד ארטישוק זול (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להפריש.
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, ו -5 המרכיבים הבאים.
קצוצים קצוצים בייקון קנדי ובצל קצוץ במחבת מצופה ספריי בישול על חום בינוני 5 עד 6 דקות או עד הבצל הוא רך. מערבבים לתוך תערובת גבינה.
מורחים רוטב פסטה 1/2 כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה 11-x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שכבה עם 3 אטריות ו 1/2 כוס רוטב פסטה; למעלה עם חצי תערובת גבינה. חזור על שכבות פעם אחת, המסתיים בתערובת גבינה נותרת. למעלה עם שאריות 3 אטריות ורוטב פסטה שנותר.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה; אופים 5 יותר דקות או עד גבינה נמסה.
הערה: להקפיא חלקים בודדים לפי הצורך. לחמם, לאפות, מכוסה ב 300 ' במשך 1 שעה.