קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם הסודה האירי הטוב ביותר אי פעם

לחם הסודה האירי הטוב ביותר אי פעם
. אם יש לך צימוקים, סודה לשתייה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מערבבים יחד את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את החמאה בעדינות לתוך תערובת הקמח עד משולב היטב, ומערבבים את הצימוקים. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה וביצים יחד; קלות להכות את תערובת חלב החמאה לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את הבצק לתוך מחבת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם עלה והחלק העליון הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה. סכין מוכנס לתוך מרכז הלחם צריך לצאת נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה חוט במשך 10 דקות לפני הסרת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
5
מגישים חמים.