לחם לימפו שוודי יכול להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הלחם שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 254 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם קמח שיפון, מלח, זרעי קימל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו לחם שיפון שוודי, לחם שיפון (שיפון) שוודי, ו לחם קפה שוודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים מים, סוכר, שמן, מלח, קליפת תפוז, זרעי קימל וזרעי שומר בסיר במשך 3 דקות. מגניב עד חם
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
פירורי לחם, כמה חופנים
גרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד 3 כוסות קמח ושמרים. מערבבים בתערובת קליפת תפוז מקורר. הכה עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות. להתמזג ביצים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 1 קמח כוס, ומכים 1 דקה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים קמח שיפון ומספיק קמח לבן נוסף כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
קמח שיפון
זנים מעורבים של פטריות טריות
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 8 עד 10 דקות, או עד חלקה satiny. צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
6
מניחים בקערה משומנת קלות, פונה לשמן את פני השטח. מכסים במטלית לחה, ומניחים במקום חם. אפשר לעלות במשך 1 1/2 שעות, או עד הוכפל.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. צורה לתוך 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
אגרוף
8
תן מנוחה במשך 10 דקות. צורה לתוך 2 כיכרות, ולמקם לתוך ungreased 9 x 5 מחבתות כיכר אינץ.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
מברשת עם שמן. אפשר לעלות במשך 1 שעה, או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות, או עד שנעשה.