לחם שום חריף
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו לחם שום סנאפי. מנה אחת מכילה 206 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, בזיליקום, גבינת פרמזן וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגר לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום) , בורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני מגישים על לחמניות שום) ו- Snappy ג'ינג'ים .
הוראות
חותכים כיכר לחם לשניים לאורך.
מערבבים חמאה ושום; למרוח על שני חצאי הלחם. מעל גבינת מוצרלה.
מערבבים את גבינת הפרמזן, הבזיליקום, הפטרוזיליה והפלפל; מפזרים מעל מוצרלה.
מניחים ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-13 דקות או עד שהגבינה נמסה והשוליים מזהיבים. פורסים ומגישים חם.