לחם שמרים קמח תירס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם שמרים מקמח תירס. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 32 ומחירו 15 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 185 קלוריות . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חלב, חמאה, ביצים וסוכר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו לחם שמרים מקמח תירס אהוב , לחם שמרי מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם) ואפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה 3 כוסות קמח, קמח תירס ושמרים. בסיר קטן מחממים חלב, חמאה, סוכר ומלח עד שמדחום מגיע ל-120°-130° (חמאה לא צריכה להימס). מערבבים לתוך תערובת שמרים על נמוך רק עד להרטיב.
להוסיף ביצים; להכות על נמוך במשך 30 שניות. מקציפים על גבוה במשך 3 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1/4 שעה. מנקבים בצק למטה; ללוש ארבע עד חמש פעמים. מעצבים לשתי כיכרות ומניחים ב-8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבניות לחם. מכסים ומתפיחים עד להכפלה, בערך 30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות.
מוציאים מהתבניות לצינון על רשתות.