קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תירס חמאה חום

לחם תירס חמאה חום
המתכון לחם תירס חמאה חום מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 281 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאה חומה, לחם תירס עם קרמבל לחם תירס., ללא גלוטן יום שלישי: לחם תירס חמאה חום, ו חמאה חומה, דבש ולחם תירס חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת קטנה, להמיס חמאה על חום בינוני. לאחר החמאה נמסה, בואו נמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה יש השחמה, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
העברה למחבת עוגה.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
בקערה גדולה, להקציף יחד קמח תירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים בתערובת ביצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים הבלילה למחבת להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.