לחמניות אביב עוף בסגנון תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בסגנון תאילנדי עוף ספרינג רולס. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 39 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב בוטנים תאילנדי, מים, 8-1 / עטיפות רול אורז עגולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו גלילי אביב צמחוניים ללא גלוטן עם רוטב בוטנים בסגנון תאילנדי, גלילי אביב תאילנדים (Pa Pia), ו גלילי אביב תאילנדים Pad (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עוף, זנגביל ושום; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים תערובת סלט כרוב וכוס 1/4 של רוטב הבוטנים; מערבבים ומטגנים עד שהעוף מבושל דרך, כ -3 דקות יותר.
מערבבים מים וקורנפלור, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כוס הכוסברה. מגניב לטמפרטורת החדר.
תערובת ניתן בקירור עד 1 יום. (
לחמניות ניתן להרכיב בעוד התערובת היא עדיין קרה.) למלא קערה רדודה עם מי ברז חמים מאוד. להחליק כל עטיפת גליל האביב לתוך המים החמים; לתת לעמוד עד מתרכך, על 30 שניות.
מסננים ומעבירים לגליון נייר שעווה. כף מעוגלת 1/3 כוס מלאה בתערובת עוף קרוב לתחתית העטיפה, משאיר גבול 1 אינץ'. החל בגבול, להפשיל עטיפה בחוזקה ככל האפשר; להעביר ללוח גילוף. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי.
חותכים את הקצוות באלכסון של כל גליל; לחתוך כל גליל באלכסון לארבעה חלקים (כ 2 אינץ ' כל אחד); לארגן על מגש הגשה.
שלב הנותרים 2 כפות רוטב בוטנים ורוטב סויה בקערה קטנה הגשה; להגדיר במרכז מגש.
מפזרים הנותרים 2 כפות כוסברה מעל גלילי האביב ורוטב טבילה. (מתאבנים עשויים להיות מכוסים ומקוררים עד 2 שעות לפני ההגשה ועשויים לעמוד עוד 2 שעות בטמפרטורת החדר מבלי להתייבש.)