לחמניות בשר טחון של צ'לסי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. אם יש לך שקית פעולה מהירה שמרים, שמן צמחי, קמח חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מדהים. נסו לחמניות צ'לסי, צ'לסי לחמניות חג המולד, ו לחמניות צ'לסי משמש ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב במחבת עד מהביל.
הסר מהחום, להוסיף את החמאה, ואז להשאיר להתקרר עד פושרת והחמאה נמסה.
שים את הקמח, שמרים, סוכר, תבלינים ומלח 1 כפית לתוך קערה גדולה, ומערבבים יחד. הפוך באר במרכז, ויוצקים בתערובת ביצה וחלב.
מערבבים הכל יחד עם הידיים כדי ליצור בצק זה יהיה רטוב למדי. להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5-10 דקות עד חלקה.
להעביר את הבצק לקערה נקייה, משומנת קלות, לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות עד הוכפל בגודל זה ייקח 1-2 שעות תלוי כמה חם החדר. אתה יכול להעלות את הבצק במקרר בן לילה, אבל לוודא שאתה מביא לטמפרטורת החדר לפני שעבר לשלב הבא.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה רגעים.
רול החוצה למלבן 45 x 40cm, עם הקצה הארוך ביותר מולך.
מערבבים יחד את החמאה והסוכר למילוי, וממרחים על כל הבצק. בצע עם mincemeat, ואז מפזרים על משמשים ודובדבנים.
להפשיל בחוזקה, החל מאחד הצדדים הארוכים. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל קצה של הגליל כדי neaten, ואז לחתוך ל 8 חתיכות אפילו. סדר, חתך בצד למעלה, על מגש משומן, משאיר כ 1 ס " מ בין כל לחמניה ולוודא קצות הזנב מצביעים פנימה. כיסוי רופף עם סרט נצמד משומן ולהשאיר להוכיח עד הוכפל בגודל כ 30 דקות.
מפזרים מעל סוכר דמררה ואופים במשך 22-25 דקות עד חום זהוב.
העברה למתלה תיל. ממיסים את הריבה עם כפות מים ומברישים את הלחמניות, ואז עוזבים להתקרר.
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם מספיק מים כדי להפוך את הדובדבן נוזלי. באמצעות כפית, לטפטף את הדובדבן קדימה ואחורה על הלחמניות. השאירו 10 דקות להגדיר לפני האוכל. ישמור במיכל אטום עד 3 ימים.