קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות בשר טחון של צ'לסי

לחמניות בשר טחון של צ'לסי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. אם יש לך שקית פעולה מהירה שמרים, שמן צמחי, קמח חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מדהים. נסו לחמניות צ'לסי, צ'לסי לחמניות חג המולד, ו לחמניות צ'לסי משמש ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב במחבת עד מהביל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום, להוסיף את החמאה, ואז להשאיר להתקרר עד פושרת והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
שים את הקמח, שמרים, סוכר, תבלינים ומלח 1 כפית לתוך קערה גדולה, ומערבבים יחד. הפוך באר במרכז, ויוצקים בתערובת ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מערבבים הכל יחד עם הידיים כדי ליצור בצק זה יהיה רטוב למדי. להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש במשך 5-10 דקות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
להעביר את הבצק לקערה נקייה, משומנת קלות, לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות עד הוכפל בגודל זה ייקח 1-2 שעות תלוי כמה חם החדר. אתה יכול להעלות את הבצק במקרר בן לילה, אבל לוודא שאתה מביא לטמפרטורת החדר לפני שעבר לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להטות את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
רול החוצה למלבן 45 x 40cm, עם הקצה הארוך ביותר מולך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מערבבים יחד את החמאה והסוכר למילוי, וממרחים על כל הבצק. בצע עם mincemeat, ואז מפזרים על משמשים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
להפשיל בחוזקה, החל מאחד הצדדים הארוכים. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל קצה של הגליל כדי neaten, ואז לחתוך ל 8 חתיכות אפילו. סדר, חתך בצד למעלה, על מגש משומן, משאיר כ 1 ס " מ בין כל לחמניה ולוודא קצות הזנב מצביעים פנימה. כיסוי רופף עם סרט נצמד משומן ולהשאיר להוכיח עד הוכפל בגודל כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מפזרים מעל סוכר דמררה ואופים במשך 22-25 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
העברה למתלה תיל. ממיסים את הריבה עם כפות מים ומברישים את הלחמניות, ואז עוזבים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
מערבבים את הסוכר הדובדבן עם מספיק מים כדי להפוך את הדובדבן נוזלי. באמצעות כפית, לטפטף את הדובדבן קדימה ואחורה על הלחמניות. השאירו 10 דקות להגדיר לפני האוכל. ישמור במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות