לחמניות האביב פריך עם טופו חריף, ירקות, ואגוזים קלויים
לחמניות האביב פריך עם טופו חריף, ירקות, ואגוזים קלויים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך ערמוני מים, זנגביל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אגרולים וייטנאמיים עם טופו פריך, דלעת ספגטי עם ירקות בלסמיים וצנוברים קלויים, ו גלילי אביב טופו.
הוראות
1
מחממים מחבת ווק או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את שמן הזית ומערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים את טופו ופטריות ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מוסיף את הגזר ואת ערמוני מים ומערבבים ומטגנים עד מחומם דרך, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
גב שומן חזיר
6
מוסיף את הרוטב תמרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מחוממים דרך, על 2 דקות. מערבבים את האגוזים, בצל ירוק, ושמן שומשום וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תמרי
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הסר מהחום.
8
ממלאים קערה בינונית במים חמים. טובלים את אחת העטיפות במים למשך 15 שניות, או עד שהם מתרככים. בזהירות להעביר משטח עבודה יבש.
מסדרים 2 עד 3 כפות של המילוי בתל אפילו אופקי ממש מתחת למרכז העטיפה.
10
מגלגלים את נייר האורז כדי ליצור גליל הדוק, מתקפל בצדדים בערך באמצע הדרך. להרכיב את גלילי האביב הנותרים באותו אופן. מכסים את לחמניות סיים עם מטלית לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
מחממים את המטגן. קל מעיל גיליון אפייה nonstick גדול עם ספריי בישול. מסדרים את גלילי האביב בשכבה אחת על תבנית האפייה, משאירים מעט מקום ביניהם. מעיל קל את הלחמניות עם ספריי בישול.
יריעות שקופות עגולות או משולשות אלה נעשותמקמח אורז נמצאות בשימוש נרחב בבישול וייטנאמי ותאילנדי. כדי להשתמש, עטיפת dipa במים חמים במשך כמה שניות; הסדינים העדינים הופכים רכים וגמישים. ברגע שהחבילה נפתחת, אחסן את העטיפות בשקית אטומה. אם מאוחסנים במקום קריר ויבש, הם יימשכו כמה חודשים. אתה יכול למצוא אותם ברוב השווקים אסיה וחנויות מיוחדות.