לחמניות האביב פריך עם טופו חריף, ירקות, ואגוזים קלויים
לחמניות האביב פריך עם טופו חריף, ירקות, ואגוזים קלויים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך ערמוני מים, זנגביל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אגרולים וייטנאמיים עם טופו פריך, דלעת ספגטי עם ירקות בלסמיים וצנוברים קלויים, ו גלילי אביב טופו.
הוראות
מחממים מחבת ווק או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את שמן הזית ומערבלים למעיל.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את טופו ופטריות ומטגנים במשך 2 דקות.
מוסיף את הגזר ואת ערמוני מים ומערבבים ומטגנים עד מחומם דרך, כ -30 שניות.
מוסיף את הרוטב תמרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מחוממים דרך, על 2 דקות. מערבבים את האגוזים, בצל ירוק, ושמן שומשום וזורקים לשלב.
ממלאים קערה בינונית במים חמים. טובלים את אחת העטיפות במים למשך 15 שניות, או עד שהם מתרככים. בזהירות להעביר משטח עבודה יבש.
מסדרים 2 עד 3 כפות של המילוי בתל אפילו אופקי ממש מתחת למרכז העטיפה.
מגלגלים את נייר האורז כדי ליצור גליל הדוק, מתקפל בצדדים בערך באמצע הדרך. להרכיב את גלילי האביב הנותרים באותו אופן. מכסים את לחמניות סיים עם מטלית לחה כדי למנוע מהם להתייבש.
מחממים את המטגן. קל מעיל גיליון אפייה nonstick גדול עם ספריי בישול. מסדרים את גלילי האביב בשכבה אחת על תבנית האפייה, משאירים מעט מקום ביניהם. מעיל קל את הלחמניות עם ספריי בישול.
לטגן את הלחמניות עד השחמה קלה ופריך, 10 עד 13 דקות. באמצעות מלקחיים או מרית, להפוך את לחמניות מעל ולהמשיך לצלות עוד 8 עד 10 דקות.
מגישים כל גליל עטוף עלה חסה מעוטר באגוזים, ומלווה ברוטב לימון-סויה-ג ' ינג ' ר.
יריעות שקופות עגולות או משולשות אלה נעשותמקמח אורז נמצאות בשימוש נרחב בבישול וייטנאמי ותאילנדי. כדי להשתמש, עטיפת dipa במים חמים במשך כמה שניות; הסדינים העדינים הופכים רכים וגמישים. ברגע שהחבילה נפתחת, אחסן את העטיפות בשקית אטומה. אם מאוחסנים במקום קריר ויבש, הם יימשכו כמה חודשים. אתה יכול למצוא אותם ברוב השווקים אסיה וחנויות מיוחדות.
Reprinted with permission from Cooking with an Asian Accent by Ying Chang Compestine, © 2014 Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company.