קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל

לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל
אם יש לכם גבינת פרמזן, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה נהדר. נסו לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל, סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, ו סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים 4 שיני שום במעבד מזון עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיף את הבזיליקום וצנוברים, ודופק כמה פעמים לשלב. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך את שמן הזית, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מניחים את גבינת הפרמזן, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים לתוך מעבד המזון, ודופק עד מעורבב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לשפשף את סטייקים ברזל שטוח עם 2 שיני שום טחון, העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל, ואז להפריש. מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
גריל את הסטייקים לרמה הרצויה של doneness על גריל שחומם מראש, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני. למרוח את הסטייקים מדי פעם עם קצת רוטב פסטו. לאחר סיום, מגישים עם פסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.