ללא גלוטן יום שלישי: טארט עגבניות עם פרמזן-רוזמרין קרום
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 671 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכי לחנות וקחי מלח כשר, גבינת פרמזן, פרובולון מעדנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 329 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גבינת מוצרלה עגבנייה עם גבינת פרמזן (ללא גלוטן + דגנים חינם), ללא גלוטן יום שלישי: קל פיצה קרום, ו ללא גלוטן יום שלישי: בצק טארט מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח אורז לבן, גבינה, עמילן טפיוקה, קמח אורז מתוק, רוזמרין, ומלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
צווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חלקים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
3
מוסיפים מים, מריצים מעבד מזון עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לרסס קלות מחבת טארט 10 אינץ'. לצבוט את חתיכות כף אחת של בצק ומניחים לתחתית מחבת טארט. כאשר כל הבצק נמצא במחבת, לחץ על הבצק למטה כדי לכסות את התחתית ואת הצדדים של המחבת. מחבת כיסוי קל עם ניילון לעטוף להקפיא טארט במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעוד טארט הוא מצמרר, להתחיל את המילוי: להמיס חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה ולהוסיף בצל. מערבבים בצל לעתים קרובות. כאשר בצל מתחיל חום, להפחית את החום לנמוך. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל רך וחום מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר טארט מהמקפיא ולמשוך את ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
8
אופים טארט עד חום זהוב קלות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
הסר טארט מהתנור ומניח על מתלה חוט. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מניחים גבינה באופן שווה בתחתית של טארט. (אם חלב חינם, מברשת קלות עם שמן זית.) בצל מבושל בכפית באופן שווה על גבי גבינה העליון עם עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מעט מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
12
אופים עד עגבניות לרכך, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מניחים טארט על מתלה חוט להתקרר במשך כחמש דקות לפני חיתוך. קוצצים בזיליקום ומפזרים על טארט.