לקלף ולאכול שרימפס
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), לקלף ולאכול שרימפס ברביקיו, ו קליפת פיקנטי ולאכול שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה (לפחות 12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שנמסו ומקציפים, אבל לא נותנים לו חום.
מוסיפים את פרוסות הלימון בשכבה אחת ומבשלים אותם ללא הפרעה עד שהם מתחילים להשחים, כ 4 דקות. הפוך את פרוסות לימון ולהוסיף רוזמרין, פתיתי פלפל אדומים, שום, מיץ לימון, ווסטרשייר ורוטב חם; להביא רתיחה. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. הם צריכים לרחוש כפי שהם פגעו במחבת. לבשל, ערבוב וסיבוב לעתים קרובות, עד שהם ורודים ומוצקים למגע, על 3 עד 4 דקות בסך הכל.
מגישים על מגש גדול, לעזור לעצמך ערימה.