אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, מאפינס אוכמניות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם חלב, סוכר, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות עם ריבת אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות.
הוראות
1
מחממים את התנור ומכינים את מאפין הפח: מחממים את התנור ל 204° עם מתלה באמצע התחתון. באמצעות מחבת מאפין 12 היטב סטנדרטית, מניחים אניה מאפין בכל באר, או אם אין לך עוגיות מאפין, משמנים את החלק הפנימי של בארות מחבת מאפין עם שמן צמחי או חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
בישול פולנטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את האוכמניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים 1 כף קמח עליהם בעדינות לזרוק את המעיל. (הקמח יעזור לשמור על האוכמניות לשקוע במאפין כפי שהוא מבשל.)
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®
3
מערבבים את המרכיבים היבשים: בקערת ערבוב, מקציפים יחד את המרכיבים היבשים-הקמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת החמאה / סוכר / ביצה שליש בכל פעם ומערבבים עד שרק שולבו. אל תגזימו!
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
8
מקפלים בעדינות את האוכמניות לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מנה את המאפינס: להפיץ את הבצק באופן שווה בין הכוסות. תצטרך למלא אותם גבוה מאוד כדי להשתמש בכל הבלילה ב -12 מאפינס, וזה בסדר. הם לא יישפכו. אם עדיין יש לך יותר מדי בצק, להתחיל למלא עוד פח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מניחים את המאפינס בתנור ואופים ב 204° עד המאפינס הם חום זהוב, על 20 דקות. (אם המאפינס מקבלים חום מדי, אוהל עם נייר כסף.) מבחן עם שיפוד במבוק כדי לוודא את מרכזי המאפינס נעשים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
בואו מאפינס מגניב במחבת מאפין במשך 2 עד 3 דקות, ואז להסיר אותם מהמחבת.