מאפינס בצל מתוק הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 18 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 179 קלוריות . תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 13% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: מאפינס בצל-אגוז , מאפינס בצל מלוח ומאפינס גבינת בצל .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה אחרת טורפים ביצים, בצל וחמאה עד שהם מתערבבים; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 צרור תרד טרי קצוץ
תמרים, מגולענים וקצוצים
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
נקניק מרווה בתפזורת
כף מלח מועטה
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1-1/4 כוסות (5 אונקיות) גבינה שוויצרית מגוררת
2
ממלאים כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות או מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס קרקרים מיניאטוריים בצורת דג
3
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.