מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת
לבשל את הספר: Blowtorch צלעות צלוי עם שמנת חזרת נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, צלוי צלעות במרכז העצם, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו צלעות בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 275 ° F.
שים את הצלי על מתלה צלייה במחבת צלייה. החזק מבער על 1 אינץ ' מן הצלי ולהפוך חום קל את השומן מכל הצדדים; הרעיון הוא להתחיל טיוח שומן כדי להצית את הבשר רק עד פני השטח מתחיל להפוך אפור. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
להעביר לתנור, עם הבשר לכיוון החלק האחורי של התנור, לבשל עד צלי רושם 53° במרכז. זמן הבישול הכולל יהיה על 2 שעות, אבל להתחיל לבדוק את הטמפרטורה לאחר 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במקום חם לפחות 30 דקות עבור בינוני נדיר.
כדי לגלף, לחתוך את הבשר מן העצמות. להפריד את העצמות ולשים אותם על מגש הגשה.
חותכים את הצלי לחצי דרך המרכז, הופכים כל צד לחתוך חתיכה למטה, וחותכים ישר למטה לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'. מסדרים את הבשר על המגש ומפזרים מלח ופלפל אפורים.
שים את השמנת הכבדה והחומץ בקערה בינונית וקצף עד שהקרם מחזיק צורה רכה.
להקציף בחזרת, מלח ופלפל. מקררים במיכל מכוסה עד 1 שבוע.