קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת

מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת
לבשל את הספר: Blowtorch צלעות צלוי עם שמנת חזרת נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, צלוי צלעות במרכז העצם, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו צלעות בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הצלי על מתלה צלייה במחבת צלייה. החזק מבער על 1 אינץ ' מן הצלי ולהפוך חום קל את השומן מכל הצדדים; הרעיון הוא להתחיל טיוח שומן כדי להצית את הבשר רק עד פני השטח מתחיל להפוך אפור. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מבערמבער
3
להעביר לתנור, עם הבשר לכיוון החלק האחורי של התנור, לבשל עד צלי רושם 53° במרכז. זמן הבישול הכולל יהיה על 2 שעות, אבל להתחיל לבדוק את הטמפרטורה לאחר 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת לנוח במקום חם לפחות 30 דקות עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי לגלף, לחתוך את הבשר מן העצמות. להפריד את העצמות ולשים אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
חותכים את הצלי לחצי דרך המרכז, הופכים כל צד לחתוך חתיכה למטה, וחותכים ישר למטה לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'. מסדרים את הבשר על המגש ומפזרים מלח ופלפל אפורים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מגישים עם קרם חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8
קרם חזרת
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
9
- עושה על 1 כוס -
10
שים את השמנת הכבדה והחומץ בקערה בינונית וקצף עד שהקרם מחזיק צורה רכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להקציף בחזרת, מלח ופלפל. מקררים במיכל מכוסה עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם