קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה

מבשלים את הספר: ריקוטה טרייה ורביולי ביצים עם חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ריקוטן טרי רביולי ביצה עם חמאה חומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 848 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, ו מבשלים את הספר: הריסה רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח, ביצים וחלמון ביצה בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד. כבה את המיקסר, הסר את הקובץ המצורף ההנעה, ולהחליף אותו עם וו הבצק. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות את הבצק עם הוו בצק במהירות בינונית עד שהוא יוצר כדור, על 5 דקות. אבק משטח עבודה שטוח עם קמח. הופכים את הבצק על פני השטח המאובקים ולשים אותו בעדינות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהכדור מתחיל להרגיש אלסטי ומשטח הבצק מרגיש חלק ומשיי. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולקרר לנוח לפחות 45 דקות ועד לילה לפני יריעותיו (עוד והבצק יהיה discolor).
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מערבבים את הריקוטה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו בקערה בינונית ומפזרים מלח, סוכר ואגוז מוסקט. מערבבים לשלב את התבלינים עם הגבינה. מערבבים בקרם, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להשיג את העקביות של גלידה רכה. (אתה יכול לעשות את המילוי עד יומיים מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
העבר אותו למיכל אטום ומקרר עד שתהיה מוכן להרכיב את הרביולי.) לגרוף את 1/3 כוס מילוי ריקוטה וליצור אותו לדיסק על 1/2 אינץ 'גבוה ו 2 1/4 אינץ' בקוטר. הגדר את הדיסק על צלחת וחזור, ויצרו את הריקוטה הנותרת לסך של 8 דיסקים. שים אותם בצד בזמן שאתה מכין את הבצק לרביולי. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
לפי עוגהלפי עוגה
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
כדי להפוך את רביולי, לחתוך שמונה 4 אינץ חתיכות מרובע של קלף ואבק שני אפייה גיליונות עם סולת.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מגלגלים את הבצק אל ההגדרה הרזה השלישית על משט הפסטה (מספר 6 באמצעות מטבח
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
5
מצורף סיוע), לערום את יריעות הבצק על אחד מדפי האפייה מרופדים בקלף. כאשר יש לך התגלגל כל הבצק, אבק משטח עבודה שטוח עם קמח ולהניח גיליון אחד של הבצק על פני השטח המשוריין.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מניחים שלושה או ארבעה דיסקי ריקוטה על הבצק, ומשאירים 4 אינץ 'בין כל דיסק ו 1 1/2 עד 2 אינץ' של בצק על כל הצדדים של הדיסקים החיצוניים. השתמש בחלק האחורי של כף או האצבעות שלך כדי להפוך מכתש עמוק מספיק כדי להחזיק חלמון ביצה במרכז כל דיסק. להפריד ביצה אחת, שמירה על הלבן בזהירות מחליק את החלמון לתוך מכתש אחד. חזור, מילוי 2 או 3 דיסקים הנותרים באותו אופן (אתה לא צריך להזמין עוד לבנים).
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
לפי עוגהלפי עוגה
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
(קיבלר)(קיבלר)
7
מניחים גיליון שני של בצק ישירות מאחורי הראשון ולהשתמש חותך מאפה מתגלגל, החל בקצה הבצק הקרוב לגוף שלך ונע בקו ישר ישירות ממך, מה שהופך חתך ארוך אחד דרך שני גיליונות של בצק בין שני דיסקים של ריקוטה. המשך לבצע חתכים את גיליון הבצק בין הדיסקים. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל דיסק גבינה. הרם קטע אחד של בצק מן הסדין האחורי ולהניח אותו על החלק הקדמי המקביל של הבצק. מבלי להרים את raviolo, כוס שתי הידיים סביב הגבינה, כך הקצוות של אצבעות הזרת שלך ללחוץ על סביב הגבינה, איטום raviolo סגור. חזור, כיסוי ואיטום רביולי הנותרים. השתמש בחותך עוגיות מחורץ 3 × 3 אינץ ' או גלגל מאפה מחורץ לחתוך כל raviolo, להשליך את שאריות הבצק סביבו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רביולירביולי
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכן לחזור, הרכבת רביולי הנותרים באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בניילון נצמד ומקררים עד שאתם מוכנים להרתיח אותם, או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
ממלאים שני סירים רחבים עם 6 ליטרים של מים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
מוסיפים 6 כפות מלח לכל סיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. יש מרית מחוררת או כף מחוררת ומגש כלים נקי שימושי עבור הרמת רביולי מחוץ למים. 
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
בעוד המים מגיעים לרתיחה, להפוך את רוטב החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12
מניחים את החמאה ועלי מרווה בסיר בינוני ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות מבלי לערבב, מערבלים את המחבת מדי פעם כדי לחמם את החמאה באופן שווה ולמנוע ממנה לשרוף, עד שהבועות שוככות והחמאה חומה כהה עם אגוז, לריח קלוי. הפחת את החום לנמוך כדי לשמור על החמאה חמה בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר את הרביולי מהמקרר, אחד בכל פעם, להרים את הקלף מחזיק כל raviolo את גיליון האפייה ושחרר בעדינות את raviolo עם הנייר לתוך המים, הוספת 4 רביולי לכל סיר. (הקלף יפריד במהירות ויהיה קל להסיר מהמים.) כאשר יש לך ירד כל רביולי, להסיר ולהשליך את נייר הקלף, חלקית לכסות את הסירים כדי להחזיר את המים לרתיחה במהירות, ולשמור אותו רותח. מבשלים את הרביולי במשך 4 דקות. עם מגבת מטבח נקייה ביד אחת וכפית מחוררת או מרית ביד השנייה, הרימו רביולו אחד מתוך המים ועל גבי מגבת הכלים כדי לייבש אותו, ולאחר מכן הניחו אותו בזהירות במרכז צלחת ארוחת הערב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
חזור עם שאר הרביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
15
יוצקים את החמאה החומה מעל הרביולי, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
16
מניחים את אחד מרווה עלים על גבי כל raviolo, להשליך את העלים הנותרים. השתמש במטוסי מיקרו או פומפיה דקה אחרת כדי לגרר אבק אור של Parmigiano-Reggiano על כל raviolo, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה