אם יש לכם מיץ לימון, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: מולים במרק נסטורציום, מולים במרק שומר, ו מולים במרק זעפרן.
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
4
הוסף מיץ ירקות הבא 6 מרכיבים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקות
עלי וגבעולי כוסברה
5
מוסיפים מולים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 5 דקות או עד פגזים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
6
להשליך עלי מפרץ וכל פגזים שלא נפתחו. מחלקים מולים באופן שווה בין 4 קערות. מרק מצקת על מולים.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.