מוס שוקולד מריר
מוס שוקולד מריר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה טחון, שוקולד, חלמונים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מוס שוקולד מריר, מוס שוקולד מריר, ו מוס שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים לרתיחה על אש נמוכה.
מניחים שוקולד, חמאה, 2 כפות מים, פלפל צ ' יפוטלה טחון, ומלח בקערה חסינת חום; להגדיר קערה על המים הבוערים. כאשר החמאה נמסה, לטאטא את תערובת השוקולד בעדינות עד חלקה ומבריקה. להפריש להתקרר לכמה דקות.
להקציף חלמונים ביצה, 2 כפות מים, וסוכר בקערה נוספת חסינת חום על אותה מחבת של מים רותחים עד תערובת חלמון ביצה הוא קצף וחם למגע, על 3 דקות.
יוצקים תערובת ביצים חמות לתערובת שוקולד חמה, מקציפים עד חלקה, ומניחים מעל קערה של קרח כדי להתקרר.
לטאטא כל הזמן עד התערובת התקררה לטמפרטורת החדר או קריר מעט.
יוצקים 1/2 כוס ו 1 כף קרם קר לתוך קערת מתכת צונן; לטאטא עד קרם מחזיק פסגות רכות.
מניחים כמחצית הקצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר; בעדינות לקפל את השמנת לתוך השוקולד. חזור עם מחצית הנותרים של קצפת, מתקפל בעדינות עד כמעט כל הפסים נעלמו. מחלקים מוס לתוך 4 6-אונקיה ramekins.
מכסים כל ramekin בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות (עד לילה) לפני ההגשה.