מחבת בשר עניבת פרפר
עניבת פרפר בשר מחבת דורש סביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 233 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מרק בקר, פסטה עם פפיון, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחבת עניבת פרפר בקר ירקות, מחבת פפיון פרמזן, ו מחבת פפיון קילבסה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הפסטה, העגבניות, המרק, רוטב העגבניות ורוטב הווסטרשייר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-12 דקות.
מוסיפים דלעת ופלפל ירוק. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-4 דקות או עד שהפסטה והירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1/2 כוס גבינה; מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.