מטבל צלי טורקיה עם גרוייר מומס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול צלי הודו עם גרוייר מומס. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 88 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 1207 קלוריות. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם בצל, רוזמרין, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. ציון זה הוא סופר. נסו דלורית אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם מותך גרוייר: שתי דרכים, עוף ואספרגוס עם גרוייר מומס, ו עגבניות צרובות במחבת עם גרוייר מומס (מתכונים דומים).
הוראות
להודו: בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד את החמאה המרוככת ועשבי התיבול הטריים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מורחים את הבצלים הקצוצים על תחתית סיר איטי.
יוצקים את ציר העוף ורוטב ווסטרשייר לסיר האיטי.
מפזרים את ההודו במלח ופלפל. מורחים את חזה ההודו בחמאת עשבים, מורחים חצי מתחת לעור ההודו.
מניחים את ההודו על גבי הבצל, בצד השד כלפי מעלה. מכסים ומבשלים גבוה במשך 4 עד 6 שעות, בודקים אותו לאחר 4 שעות כדי לראות אם הטמפרטורה הפנימית הגיעה ל -170 מעלות פ.ברגע שההודו מגיע ל -170 מעלות פרנהייט, הוציאו אותו מהכבש האיטי, העבירו לקרש חיתוך, אוהל עם נייר אלומיניום ואפשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. שמרו את כל המיצים מהכיריים האיטיות. לאחר שהשד נח, הסר את העור ופרוס דק מאוד בעזרת סכין חדה.
לכריך: חממו את הברוילר מראש.
מברישים כל צד של הלחם הפרוס בחמאה המרוככת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, בצד החמאה כלפי מעלה. למעלה כל בגט חמאה עם גבינה פרוס.
מניחים מתחת לצלייה עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
מוציאים בזהירות מהתנור. ערמו את ההודו הפרוס על המחצית התחתונה של כל כריך לפני שתציפו אותו בחלקו העליון הגביני.
מגישים את הודו או ג ' וס שנשאר בסיר האיטי לטבילה.