קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

מילוי לחם תירס

מילוי לחם תירס
מלית לחם תירס המתכון יכולה לספק את התשוקה הדרומית שלך בסביבה 2 שעות ו -15 דקות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות זול למדי עבור חג ההודיה. לכו לחנות והרימו ציר עוף, קמח תירס עולה בעצמו, מלח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. מתכונים דומים: פום תירס מלית, מילוי לחם תירס, ו מילוי לחם תירס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה שלבו לחם תירס מפורר, פרוסות לחם לבן מיובש ומלח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
יוצקים את תערובת הירקות על תערובת לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
מוסיפים את הציר, מערבבים היטב, טועמים ומוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם, מרווה ותיבול עופות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים ביצים טרופות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים תערובת לתבנית משומנת ואופים עד לבישול הרוטב, בערך 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
שלב את כל החומרים וערבב היטב.
11
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים כ -20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.