מיני עוגות קציץ שוקולד עם גנאש
עוגות קציץ שוקולד מיני עם גנאש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו טבעית, חלב חמאה, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-233 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מיני עוגות גנאש שוקולד, עוגות מיני תפוז עם שוקולד Ganache, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. לשפשף שני 3×5 מחבתות מיני כיכר עם קיצור או חמאה ואבק עם אבקת קקאו.
מערבבים את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב קטנה אך עמוקה ומערבבים היטב.
מוסיפים את החמאה הרכה ומוחצים אותה עם החלק האחורי של כף, ומכסים את תערובת הקמח. מערבבים בחמאה. עם מערבל יד, לנצח את התערובת במשך כשתי דקות, גירוד הצדדים של קערה, עד חלקה.
מערבבים את הביצה המוכה קלות, וניל וקפה מקורר יחד בקערה קטנה או כוס מדידה.
מוסיפים את הבלילה בשלושה חלקים, ערבוב בעדינות עם כף עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
אופים על מדף מרכז ב 325 F במשך כ 45 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת להגדיר על מתלה תיל במשך כ 10 דקות, ואז בזהירות להפוך מ pan.To הפוך את ganache, לחמם את הקרם במשך כ -30 שניות (או רק עד חם) בכוס מדידת מיקרוגל בטוחה.
בואו לשבת לרגע, ואז לערבב עד נמס וחלק. יחס זה מתעבה די מהר וקשה יותר לטפטף כך לטפטף, להעביר שקית רוכסן (חובה כבדה היא הטובה ביותר, אבל רגיל הוא בסדר אם אתה נזהר לא לשבור אותו) לגזור קצת את הפינה התחתונה של התיק, ואז לסחוט שורות של גנאש מעל כיכרות. צמרמורת להגדיר את גנאש.