קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני עוגות קציץ שוקולד עם גנאש

מיני עוגות קציץ שוקולד עם גנאש
עוגות קציץ שוקולד מיני עם גנאש עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו טבעית, חלב חמאה, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-233 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מיני עוגות גנאש שוקולד, עוגות מיני תפוז עם שוקולד Ganache, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. לשפשף שני 3×5 מחבתות מיני כיכר עם קיצור או חמאה ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב קטנה אך עמוקה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את החמאה הרכה ומוחצים אותה עם החלק האחורי של כף, ומכסים את תערובת הקמח. מערבבים בחמאה. עם מערבל יד, לנצח את התערובת במשך כשתי דקות, גירוד הצדדים של קערה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את הביצה המוכה קלות, וניל וקפה מקורר יחד בקערה קטנה או כוס מדידה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הבלילה בשלושה חלקים, ערבוב בעדינות עם כף עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6
אופים על מדף מרכז ב 325 F במשך כ 45 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת להגדיר על מתלה תיל במשך כ 10 דקות, ואז בזהירות להפוך מ pan.To הפוך את ganache, לחמם את הקרם במשך כ -30 שניות (או רק עד חם) בכוס מדידת מיקרוגל בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
תוסיף את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
בואו לשבת לרגע, ואז לערבב עד נמס וחלק. יחס זה מתעבה די מהר וקשה יותר לטפטף כך לטפטף, להעביר שקית רוכסן (חובה כבדה היא הטובה ביותר, אבל רגיל הוא בסדר אם אתה נזהר לא לשבור אותו) לגזור קצת את הפינה התחתונה של התיק, ואז לסחוט שורות של גנאש מעל כיכרות. צמרמורת להגדיר את גנאש.