Hearty Meatless Minestrone הוא מזנון ים תיכוני. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 189 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, שיני שום, אורגנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מינסטרונה איטלקית ללא בשר , צ'ילי לבבי ללא בשר , ו- Ragù לבבי ובריא ללא בשר .
הוראות
1
בתנור הולנדי מטגנים בצל בשמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הסלרי, הגזר, הכרוב, הפלפל הירוק, הקישוא והשום; להקפיץ עוד 3 דקות. מערבבים פנימה את המים, העגבניות, השעועית, רסק העגבניות, רוטב העגבניות והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים פנימה פסטה; מבשלים 12-15 דקות יותר או עד לריכוך.
Minestrone עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.