ממרח אבוקדו קטלאניname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, כך לתת גואקמולי קטלאנית לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו שום, אבוקדו, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו תפוחי אדמה קטלאנית, ברוקולי À La Catalan, ו אסקרול קטלאניname (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השום, אנשובי, פטרוזיליה, ומלח במכתש, באמצעות עלי, מועכים אותם לתוך משחה.
להקציף בשמן זית, חומץ, ומיץ לימון. תניח את התחבושת בצד.
מניחים את האבוקדו בקערה, באמצעות מזלג, מועכים אותם עד חלקה לחלוטין. מערבבים את העגבניות ואת הרוטב, ואז טעם לתיבול, מוסיפים עוד מיץ לימון לפי הצורך.
בואו לעמוד על הממרח במשך 15 עד 20 דקות עבור הטעמים להתמזג, ולאחר מכן לשרת עם לחם קלוי או בגריל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;