ממרח אבוקדו רימונים מנגו
ממרח אבוקדו רימון מנגו הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו לקשט: פלחי ליים, כוסברה, מיץ ליים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו רימונים, ממרח אבוקדו רימונים, ו ממרח אבוקדו רימונים חגיגי.
הוראות
חצי, בור, וקילוף אבוקדו. מחית גס בקערה. מערבבים בצל, צ ' ילי, 1/4 כוס מיץ ליים, ו 1 1/4 כפיות מלח, ואז לקפל זרעי רימון, מנגו, וכוסברה. מתבלים במלח ומיץ ליים נוסף.
ממרח אבוקדו יכול להתבצע 4 שעות קדימה ומקורר, פני השטח שלו מכוסה בנייר אפייה או ניילון נצמד. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני ההגשה.