ממרח גבינת פימנטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח גבינת פימנטו, פימנטו-ממרח גבינה, ו ממרח גבינת פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש במטחנת בשר או בצד הגס של פומפיה תיבת לגרר את הגבינה; עבור מטחנת, להשתמש חותך עם חורים גדולים.
שים את הקרקע או גבינה מגוררת בקערת ערבוב ולהוסיף חצי מיץ מן פימנטוס משומר. לקצוץ את הפימנטוס ולהוסיף אותם.
הוסף את הבצל הירוק הקצוץ.
מערבבים את המיונז, מיץ לימון, ושום.
תוסיף את זה לתערובת הגבינה.
מוסיף את ווסטרשייר, טבסקו, ופלפל שחור להתמזג היטב; לטעום ולהתאים את התיבול.
מגישים בטמפרטורת החדר כמו התפשטות קרקרים פריך וירקות גלם או להשתמש כממרח כריך. (גבינת פימנטו יכולה להיות אטומה היטב ונשמרת במשך כמה ימים במקרר.)